Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Macbeth

maanantai 2. heinäkuuta 2012

Macbeth

Beth Ditto, tuo intohimoinen provokaattori sekä musiikin että tyylin saralla löi hiljattain hynttyyt yhteen MACin kanssa luoden uuden, upean värikokoelman, jonka sävyt vaihtelevat pehmeästä kirpeään. Kokoelma sisältää niin karkkimaisia pop-sekoituksia kuin kiilloteltua punk-herkkyyttäkin. (Kokoelman nimi ei muuten toki ole otsikon mukaisesti Macbeth, mutta olenko ainoa, josta se olisi ollut täydellinen?!? Miksen saa olla virallinen nimikeksijä jollekin meikkifirmalle. Miksi.)


Olen jo sivuuttanut Bethin kokoelmaa kevyesti siihen kuuluvalla ihanan sitruunaisella kynsilakalla, sekä huulipunilla, joista sävyt Dear Diary sekä Booyah!! ovat molemmat kyseisestä mallistosta. Nyt keskitytään kuitenkin silmämeikkiin sillä testissäni käväisi kaksipäinen luomivärikynä sähkönsinisen ja ruskean sävyissä. 


Aikaisempi käsitykseni tämäntapaisista kynistä ei ole ollut kauhean vahva. Käsittääkseni näillä on maine joko heikkopigmenttisinä tai helposti suttaantuvina meikkeinä ja siksi tämä yllättikin positiivisesti jo heti kämmenselälle testatessa. Näillä saa luotua juuri sellaisen ihastuttavan smokey eye -efektin!

Pakkaus itsessään on kovin simppeli. Väri on pakattu kaksipäiseen kynään, jonka toisen pään väri on tarkoitettu eyelineriksi ja toinen luomiväriksi. Tämän keksin tietysti vasta jo tehtyäni alla esiintyvän silmämeikin joten käytin luonnollisesti sähkönsinistä luomivärinä ja tummempaa ruskeaa varjostuksena. Toimi tosin mitä mainiommin niinkin! Kynän toinen pää on pyöreä ja toinen kalteva, ja molemmista löytyy korkit päistä. 

Sävykaksikossa Beth or Glory kohtaavat siis mattapintainen ruskea sekä voimakas, elämää sykkivä sininen. Pigmentti näissä on todella hyvä ja voimakas ja levitettävyys ainakin hieman keskivertoa korkeampi. Kynä saattaa tuntua hieman kuivalta ja vaikeasti levitettävältä, mutta uskon että juuri siksi ettei se ole pehmeä, se pysyy paremmin kun useammat samankaltaiset kynät. Kaikenkaikkiaan siis vaikeampi levittää silmäluomille kuin kämmenselkään.


Väitän, että tämä on sellainen tuote joka vaatii vähän harjoittelua ja monenmoista kokeilua ennenkuin sen käyttäjä löytää sopivanlaisen tavan levittää sitä luomillensa, oli sitten valinta vahva varjostus tai hienovarainen häivytetty rajaus. Kaikenkaikkiaan ainakin Beth or Glory on erittäin tumma ja näyttävä sekä siksi mahtava valinta erittäin silmiinpistävän silmämeikin luomiseen. Se sopiikin siis hyvin niille jotka tahtovat dramaattisen silmämeikin, mutta jos ei ole hakemassa draamaa niin kynää löytyy onneksi muissakin sävyissä; Beth Mask sisältää punaruskean ja kullan sävyt, Drag, Strip vaalean kirkkaanturkoosin sekä harmaapohjaisen sinivihreän ja viimeisenä muttei vähäisimpänä tietenkin perinteinen musta ja valkoinen nimen Little Miss Moffet alla.

Mitäs te tuumitte? Onko liian dramaattisen tummat sävyt vai näyttääkö ihan kivalta?


Tunnisteet: , , ,

8 kommenttia:

2. heinäkuuta 2012 klo 16.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oot varmaan ainoa joka diggaa tosta kynästä! Joka paikka on vaan täynnä kommentteja kuivasta koostumuksesta ja erittäin heikosta pigmentistä. Ja muotoilukin on aika kehno.

 
2. heinäkuuta 2012 klo 16.04 , Blogger Joanna kirjoitti...

Joo huomasin kanssa ja ihmettelen sitä suuresti! :( Mä kyllä tykkäsin, on se kyllä haastava muttei musta huono ollenkaan! Tosta sinisestä etenkin tulee varmasti mun luotto sininen baareiluun!

 
3. heinäkuuta 2012 klo 1.36 , Blogger Morgaise kirjoitti...

Sopii loistavasti tummiin silmiisi.

 
3. heinäkuuta 2012 klo 3.24 , Blogger Elina kirjoitti...

Sä näytät aina kivalta <3

 
3. heinäkuuta 2012 klo 6.04 , Blogger Nukke kirjoitti...

vitsi miten upea sininen! En yhtään ihmettele miks tykkäät :)

 
3. heinäkuuta 2012 klo 13.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hitsi, olin ihan innoissani ku luin ton otsikon ja pienen pätkän tekstistä, että onpa loistava nimi kyllä kertakaikkiaan toi Macbeth, mutta ei se sit ollukkaan :--D Ois ollu ihan täydellinen! Nyt äkkiä meet laittaan jonku työhakemuksen MACille, että palkkaa sut. Ei tollasia tylsiä "Beth Ditto 4 MAC"-juttuja enää!

 
3. heinäkuuta 2012 klo 13.35 , Blogger Joanna kirjoitti...

Morgaise:
Kiitos paljon! :)

Elina:
Pöhh <3

Nukke:
NO ÄLÄ!!

Ano:
No NIINPÄ, NIINPÄ!! Macbeth olis ollu LOISTAVA! PALKATKAA MUT!

 
5. heinäkuuta 2012 klo 0.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oisit huippu keksii noita nimiä kyllä :D ja moro vaan hot hot hottiis, passaa oikein mainiosti tuo sininen nättiin nassuusi :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu