Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ilosaarirockin lähtölaskenta

torstai 12. heinäkuuta 2012

Ilosaarirockin lähtölaskenta

Puuh. Enää tämä viikonloppu ja sitten ei tarvitse enää festaroida. Hah! Tai ainakaan reissata kauemmas tekemään niin, pääkaupunkiseudullahan riittää jos jonkinmoista tapahtumaa aina syksyyn asti. Huomenna kuitenkin tieni vie Joensuuhun juhlimaan Ilosaarirockin merkeissä. Tänä kesänä olen löytänyt ihania uusia musiikkirakkauksia ja ihastunut uudestaan joihinkin vanhoihin tuttavuuksiin. Olen oppinut, että Chisu on aina yhtä ihana, Michael Monroe voittaa kaikkien festareiden pääesiintyjätkin aina mennen tullen, ja Reckless Lovekin voi olla festarikesässä ihan hauska. 

Suurimman uuden rakkauden löysin viime viikonlopun Ruisrockista, kun kävin katsomassa Rival Sonsia. Ihan mieletöntä meininkiä! Harmitti kun piti lähteä kesken keikan katsomaan Olavi Uusivirtaa, mutta huomasinkin tänään onnekseni selatessani Ilosaarirockin bändejä (näin ajoissa päivää aikaisemmin) että Rival Sons soittaa Joensuussakin. JES! Sain juuri uutta puhtia viikonloppuun. Sitäpaitsi oon aika varma, että se laulaja tahtoo mun kanssa naimisiin.

Alla Ilosaarirockin aikataulut ja bändit joita ajattelin katsastaa. Sydämien koko ja lukumäärä kertoo siitä kuinka suuresti kukin esiintyjä kiinnostaa. Myös The XX:n sekä Kovasikajuttu-dokkarin ajattelin käydä katsomassa vaikka ne unohdinkin merkitä!
Muita Ilosaareen lähtijöitä? :) Mitäs te ajattelitte tsekata!Tunnisteet: , ,

8 kommenttia:

12. heinäkuuta 2012 klo 11.04 , Blogger Noora kirjoitti...

Tänne vaan rokkailemaan! Harmittaa kun en ite pääse, mutta täältä siun blogista voinki sitte katella viikonlopun fiilikset ja keikka kuvat (luultavasti?) :)

Mukavaa viikonloppuu ja toivottavasti ne säät suosii!

 
12. heinäkuuta 2012 klo 11.37 , Blogger nina kirjoitti...

lähdössä! omat ykköset tuolla on the xx, pariisin kevät, french films ja first aid kit:33

 
12. heinäkuuta 2012 klo 12.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Suosittelen lämpimästi vilkaisemaan Anthony and the Johnsonsia myös!

 
13. heinäkuuta 2012 klo 6.43 , Anonymous Annie kirjoitti...

No voihan vitsi! Mie olen koko pienen ikäni asunut Joensuussa, mutta olen käynyt Ilosaarirockissa vain kerran muutama vuosi sitten ja sekin vain siksi että pääsin ilmaiseksi sisään kun poikaystävän bändi soitti silloin siellä...

Varmasti Ilosaarirock on festarina ihan mukava, mutta tuntuu jotenkin ettei siellä ikinä soita sellaisia bändejä jotka istuisi meikäläisen makuun, niin siksi ei ole tullut käytyä. Aika monet tutut tosin sanovat menevänsä Ilosaarirockiin lähinnä sen tunnelman takia eikä niinkään bändien, ja voi olla että sama pätee aika monella muullakin vakiokävijällä. En muuten ole ihan tylsä tyyppi, tykkään kyllä festareista noin muuten ja Ilosaarirockiinkin voisin mennä jos liput olisi noin puolet halvemmat. :)

Tässä Ilosaaritouhussa tosin on ihanaa, kun kaupunki herää henkiin näin rockin aikaan ja kadut tulvehtii uusia kasvoja ja iloisia ilmeitä.

Toivottavasti säät suosisi, etenkin jos menet leirintäalueelle. Iloista festarointia!

 
14. heinäkuuta 2012 klo 17.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

haha löysin jotenki sun blogiis tänää ja päädyin selaan postauksii läpi, vaik joskus oonki päättäny, et tää on niitä tylsiä blogeja mitä en jaksa lukee ja yllätyin kyl tosi positiiivisesti!:) rakastan kaikkii noit sun meikkailuitas ja täytyy kyl koittaa ittellekki:) yleensä mul on vaa ongelmana, kun mul on pienet silmät nii niist tulee vielä pienemmät:D mut vaik oonki sua 5 vuotta nuorempi, pystyn jotenki samaistuu tosi hyvin suhun:3

 
16. heinäkuuta 2012 klo 7.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oli aivan pakko tulla sanomaan että muistutat jollain tapaa todella paljon Grayn antomian Sarah Ramireziä!

 
18. heinäkuuta 2012 klo 10.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

http://www.360panorama.fi/iPad/YLE/Ilosaarirock2012.html

hei ootko sä tossa lehdistöalueella räpläilemäs kameraa :D

 
20. heinäkuuta 2012 klo 2.24 , Blogger Joanna kirjoitti...

Noora:
Teen varmaan festareista jonkun tiivistetyn postauksen mutta Ilosaaripostausta tuskin erikseen tulee. :) ps. Ei suosineet. :D

nina:
Noista tuli tsekattua The XX ja Pariisin Kevär.♥

Ano:
Ohi meni. :/

Annie:
Juu ei sinne bändien takia mennä. :) Viime vuonna vietin aikaa Ilosaaressa torstaista maanantaihin ja taisin nähdä ehkä kaksi keikkaa. :D Tänä vuonna onneksi enemmän mutta focus on silti fiiliksessä eikä bändeissä.♥ ps. Ei suosineet. :D

Ano:
Iiks, kiitos kai :D Onhan niitä kaikenmoisia niksejä silmien suuremmiksi meikkaamiseenkin! Ja toisaalta pienet silmäthän on tavallaan intensiiviset. ;)

Ano:
For some reason I hear that a lot.... :D

Ano:
Yep, that's me! :D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu