Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Valio Pro Feel!

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Valio Pro Feel!

Olen jo muutama vuosi sitten liittynyt osaksi Buzzador nettiyhteisöä, jonka avulla myös tämäkin postaus on toteutettu. Buzzador on siis palvelu, jonka jäsenet kokeilevat erilaisia tuotteita ja palveluita ja joista sitten keskustelevat tuttujensa ja ystäviensä kanssa niistä ja lopuksi raportoivat, eli buzzaavat tuotteista takaisin Buzzadorille, joka välittää palautteen takaisin tuotteen valmistajalle. Lysti on ilmaista eikä mitenkään esimerkiksi bloggaajille yksinoikeutettua. Buzzadoriin voi tutustua tarkemmin täällä.

Sitten itse otsikon aiheeseen; proteiinithan itsessään ovat kaikille varmaan tuttuja, mutta kerrataan toki vielä kevyesti! Proteiinien hyödyt siis sekä näkyvät, että tuntuvat esimerkiksi energianlähteenä, kasvun rakennusaineena, kehonuudistajana, kylläisyydentuojana, painonhallinnan apuna, liikunnasta palauttajana sekä toimintakyvyn ylläpitäjänä. Näistä syystä etenkin himourheilijat vetävät siis protskupatukoita, -juomia ja vastaavia jatkuvasti! Hyviä proteiinin luontaislähteitä ovat maitotuotteet, liha, kala, kana, munat, viljatuotteet, palkokasvit sekä pähkinät ja siemenet.

Proteiinituotteet eivät kuitenkaan ole vain ja ainoastaan kehonrakentajille vaan myös meille taviksille jotka haluamme pysyä kunnossa ja terveenä. Valion Pro Feel -purnukat ovat oivia esimerkiksi aamupalaksi, välipalaksi tai liikunnan jälkeen. Ne sisältävät enemmän hyviä maitoproteiineja kuin vastaavat tavalliset maitotuotteet ja ovat rakenteeltaan paksuja eivätkä sisällä keinotekoisia makeutusaineita.

Pro Feeliä löytyy eri makuisina kolmenlaisia; rahkaa, jugurttia sekä proteiinijuomaa. Itse en harmikseni löytänyt juomaa mistään kaupasta, mutta rahkoja ja jogurtteja sen sijaan keräsin kaappiini suuren varaston. Ohessa faktoja kaikista sarjan tuotteista.


Valio PROfeel® proteiinijogurtti (2 x 150 g, laktoositon)
Vadelma, mustikka-mansikka, maustamaton
 • 2 x enemmän proteiinia (7 g/ 100 g) kuin tavallisissa jogurteissa.
 • Runsas proteiinin määrä tekee jogurtista täyteläisen, rasvaa vain 1 %.
 • Maustamaton jogurtti on markkinoiden vähähiilihydraattisin jogurtti (2 g/ 100 g).
 • Maustetuissa jogurteissa lisättyä sokeria vain 5 %.
 • Laktoositon ja D-vitaminoitu.

Valio PROfeel® proteiinirahka (175 g, laktoositon)
Mansikka ja vanilja
 • Proteiinia yhtä runsaasti kuin maustamattomassa perusrahkassa (11 g/ 100 g).
 • Reilusti vähemmän hiilihydraatteja ja lisättyä sokeria kuin muissa maustetuissa rahkoissa.
 • Sydänmerkkituotteita.
 • Laktoositon.

Valio PROfeel® proteiinijuoma (2,5 dl, UHT, laktoositon)
Mansikka, kaakao ja maitokahvi
 • Runsaasti proteiinia ja samassa suhteessa hiilihydraatteja.
 • Puolet proteiinista heraproteiinia.
 • Lisättyä sokeria vain 3-5 %.
 • Helposti mukaan otettava, säilyy lämpimässä ja pakkauksessa pilli.
 • Laktoositon ja D-vitaminoitu.

Minulle juuri tämä Valion Pro Feel -kampanja tuli oivaan saumaan sillä olen muutenkin vaihtanut terveellisempään ruokavalioon ja lisännyt liikunnan määrää. Minun arjessani Pro Feel -rahkat ja jogurtit ovat näkyneet lähinnä aamupalan tai välipalan muodossa. Näistä todella saa energiaa ja siksi niiden kanssa on mahtavaa esimerkiksi startata aamu! Itse lisäsin myös vähän mysliä sekaan.

Ensimmäinen reaktioni mömmöihin oli ettei niissä ole oikein makua. Luulin jopa ottaneeni jääkaapista ensin maustamattoman version, mutta ehei "vadelman" makuinenhan se oli. Osassa kuitenkin makukin paistaa läpi. Kaikenkaikkiaan Pro Feelit on ehdottomasti enemmän sisällöllään kuin maulla prassaileva tuote. Vaikkei maku ilman marjoja tai mysliä natsaisikaan, jogurtit ja rahkat antavat hurjaa energiaa arkeen. Pro Feelejä ei selkeästi ole tarkoitettu nautittavaksi jälkkäreinä tai iltaherkkuina vaan nimenomaan terveellisen ruokavalion täydentämiseksi, ja siinä se toimiikin enemmän kuin erinomaisesti!

Onko joku muu hurahtanut näihin ja onko täällä muita Buzzadoreja?


Tunnisteet: ,

6 kommenttia:

3. kesäkuuta 2012 klo 14.03 , Blogger Pretty Bones kirjoitti...

maistoin lauantaina ensimmäistä kertaa tuota mansikkarahkaa, ja kyllä oli aikas tujua tavaraa! tuntui että oikein piti tehdä töitä sen nielemisen eteen :-D mutta ihan ok, saatan hyvinkin ostaa jatkossakin!

nuo juomathan on erikseen, ei siis samassa maitohyllyssä kuin jugurtit yms., vaan huoneenlämmössä. varmasti löytyy niitäkin jos on myös muita pro feel-tuotteita kaupan valikoimissa. :-)

 
4. kesäkuuta 2012 klo 3.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ko tuotteissa ei kyllä mitenkään mainittavan hyvin ole esim. proteiini-hiilihydraattisuhteet. Jos oikeasti haluat ns. terveellisiä rahkoja, suosittelisin ennemmin Skyrin rahkoista makuja vanilja ja meloni-passionhedelmä.

 
4. kesäkuuta 2012 klo 3.58 , Blogger Jasmin kirjoitti...

Oi vitsi munkin pitäis kesäks vähän ryhdistäytyä kun aloitan jonkinsortin kuntokuurin. Ruokapuoli on vielä vähän hakusessa, jos noita sitten vaikka kokeilis ;) Tuntuu, että noita protskumömmöjä tulee joka tuutista ja mulla kun on aina suuret ennakkoluulot kaikkea kohtaan :D

 
6. kesäkuuta 2012 klo 2.47 , Blogger karoliina kirjoitti...

Tohon anonyymiin lisätäkseni yks mun kaveri valitteli juurikin näissä valion rahkoissa olevaa suurta hiilaripitosuutta, Kaiken lisäks mitä kaverilta maistoin nii noi valion on aika jauhosen makusia verrattuna just siihen Skyriin. =) Kannattaa maistaa sitä Skyriä!! Mun lemppari on mustikka =)

 
6. kesäkuuta 2012 klo 2.48 , Blogger karoliina kirjoitti...

ps. Näissä ilmeisesti on lisättyä sokeria, muistaakseni skyrissä ei ole! Että sekin plussa vielä skyrille =D

 
6. kesäkuuta 2012 klo 14.07 , Blogger Nukke kirjoitti...

OOTKO TOSISSAS TOS BANNERIN KANSSA!
SE ON NIIN IHANA ET PUTOAN IHAN JUST TUOLILTA MITEN JOKU VOI OLLA NOIN KAUNIS..............♥

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu