Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Luomiväriuutuuksia (MAC)

maanantai 11. kesäkuuta 2012

Luomiväriuutuuksia (MAC)

Aika palata testausten pariin, tällä kertaa taas iki-ihanan MACin luomiväriuutuuksien merkeissä! Hey, Sailor! -sarja kuumottelikin teitä paljon joten tahtoisin nostaa esille kaksi sarjan raikasta luomivärisävyä, ohessa myös yksi dynaaminen duoluomiväri.


Jaunty (Hey, Sailor!) on lämmin, vaaleahko shampanjan sävyinen beige kevyellä metallikiillolla. Tämä pääsi välittömästi meikkipussiin ja jokapäiväiseen käyttöön! Luomiväri jättää luomelle ihanan luonnollisen sävyn, mutta supersiistin ja viimeistellyn näköisen metallisen pinnan. Luomivärissä on helmiäistä, mutta ihan vähän vain, juuri sen verran että se heijastaa valoa upealla tavalla sekä korostamalla silmien ympäristön korkeimpia osia, että varjostamalla luomivakoa!

JAUNTY

Feeling Fresh (Hey, Sailor!) on rakkautta ensisilmäyksellä (tämän voin vannoa) kaikille, jotka siihen saavat silmänsä laskea. Vaikka vihreä ei kuuluisikaan omiin suosikkeihin, tämä kirkas ja elämää sykkivä vihreä on niin raikas ja pigmenttinen, että se vie kyllä sydämen kuin sydämen. Siinä missä muut vihreät usein taittuvat joko tummempaan suuntaan tai "metsäisämmäksi", tämä vihreä on hyvin puhdas ja sopii mahtavasti kesään! Luomelle väri jättää upean raikkaan kevyen metallisen pinnan, ja se sopii hyvin esimerkiksi sinisävyjen tai kullan kaveriksi.

FEELING FRESH

Dynamic Duo 3 (Reel Sexy) on ehkäpä sarjansa hillityin mikä ehkä sai minut jo itsessään pettymään hieman. Väriskaalan muita kavereita sekä sarjan yleisilmettä voi katsastaa esimerkiksi tässä muutaman kuukauden takaisessa mainosvideossa. Kuten näette niin meno on kyseisessä meikkisarjassa yleisesti ottaen vähän kirkkaampaa! Tässä kevyesti puppuraan taittava kimalteleva hopea on kuitenkin saanut kaverikseen "vain" mattapintaisen tavin sinivihreän värin. Siinä missä nämäkin värit toki loistavat värikylläisyydessään eli pigmentissään, levittyvyys ei ole aivan yhtä huipussaan kuin aikaisemmin mainituissa Hey, Sailor! -sarjan uutuuksissa.

DYNAMIC DUO 3

Mikäs väreistä kiilasi suosikiksenne näistä kolmesta?


Tunnisteet: , ,

6 kommenttia:

12. kesäkuuta 2012 klo 2.38 , Blogger Emi kirjoitti...

oi, toi vihreä näyttää niin hyvältä!!

 
12. kesäkuuta 2012 klo 4.24 , Blogger Princess Whatever kirjoitti...

Toi vihree on kyllä ihan huippu kivan värinen!

 
12. kesäkuuta 2012 klo 6.48 , Blogger BabyJane kirjoitti...

Jaunty <3 Tiedän, olen kuvottavan tylsä, mutta ruskean sävyisiä luomivärejä ei koskaan voi olla liikaa.

 
13. kesäkuuta 2012 klo 4.53 , Blogger Mirette kirjoitti...

Uuu noista purnukoista ei ollenkaa aluksi tajuaisi että niissä on helmiäistä.. varsinkin tuo vaalea näyttää tosi kivalta :)

 
13. kesäkuuta 2012 klo 11.17 , Blogger abasourdi kirjoitti...

Yleensä en jaksa meikkipostauksia hirveästi lukea, mutta tämä oli tosi kivasti kirjotettu :) Ja ihanan raikkaita ja persoonallisia kuvia tässä blogissa, mitä äsken kattelin.

 
20. kesäkuuta 2012 klo 1.10 , Blogger Joanna kirjoitti...

Emi:
Eikö!!

Princess Whatecer:
Joo, se oikeen loistaa! :)

Baby Jane:
Ei se ole tylsää ja tuo Jaunty varsinkin on kaikkea muuta kuin tylsä! Itse oon kanssa nudesävyjen suuri fani! :)

Mirette:
Sitä on niin just täydellisen sopivasti ettei se häiritse vaikkei helmiäisestä tykkäisikään! :)

abasourdi:
Yritän kirjottaa aina niin että kuulostaisin mahdollisimman vähän mainokselta. :D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu