Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pitkäkestoinen Hohdeluomiväri (Lumene Blueberry Chrystal)

keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Pitkäkestoinen Hohdeluomiväri (Lumene Blueberry Chrystal)

Pohjoinen kesä on lyhyt, mutta tulvillaan valoa ja voimaa. Keskiyön auringon aikaan monen kylmän kuukauden jälkeen kasvit keräävät voimansa ja energiansa hämmästyttävällä nopeudella. Siksi minä kärsin siitepölyallergiasta. Mutta siksi yös nämä äärioloissa kasvavat, käsin poimitut raaka-aineet ovat vaikuttavia kauneuseliksiirejä. Lumene osaa hyödyntää hyvin pohjoisten marjojen ja kasvien tehon kosmetiikassaan. Luomiväristä löytyy esimerkiksi suomalaisen mustikan siemenöljyä hoitavan raaka-aineena.


Luomiväriä voi levittää suoraan luomelle joko sormin tai siveltimellä. Yhdellä kerroksella saa aikaan kuultavan, kauniin hohtavan pinnan ja väriä voi myös lisätä kerros kerrokselta syvemmän värin saamiseksi. Herkästi rasvoittuva luomei kannattaa ensin pohjustaa! Vaikka siis väri ei olekaan niin intensiivinen kuin mitä rasia antaa ensin ymmärtää, saa intensiivisen sävyn kuitenkin aikaiseksi lisäämällä väriä hiljalleen.


Sarjaan kuuluvat ennestään sävyt 20 Maa Kuurassa, 21 Napapiirin lumo, 22 Niittyvillojen laulu, 23 Jääkristallia, 24 Saaristomeri ja 25 Marjasuolla. Nyt sarjaan on lisätty seuraavat sävyt:
26 Aaltojen Jäljillä
27 Kaislankukat
28 Kuutamon Kutsu
29 Apilaniitty
30 Koivunsilmuja
31 Välkkyvä vesi


Luomivärin vaahtokarkkimainen koostumus levittyy luomille ohuena sekä tasaisena kerroksena ja väri on ilmavan kevyen tuntuinen ja silmämeikki pysyy muuttumattomina luomilla yllättävän pitkään! Puhtaat, kuulaat värit, toistuvat työstettynä luomilla juuri sellaisina kuin ne näkyvät rasiassa. Helmiäisluomivärille luonnollisena ominaisuutena valoaheijastavat värit ovat entistä hohkaavampia ja säkenöivempiä.

Erityisplussaa vielä pakkauksen, tai lähinnä itse luomivärin mielettömästä ulkomuodosta! Aaltoileva/rypytetty, valoa heijastava luomiväri houkuttelee varmasti monet hyllyllensä kaupassakin. Yllä vielä lähikuvaa siitä! Lähitulevaisuudessa tulette näkemään näitä varmasti myös käytössä meikissäni.

HINTA N. 14,90e
PAKKAUS 5/5
SISÄLTÖ 4/5
YLEISARVOSANA 4/5

Tunnisteet: , ,

3 kommenttia:

16. toukokuuta 2012 klo 5.54 , Blogger Milla kirjoitti...

Ihania sävyjä! Varsinkin toi "Välkkyvä vesi" on upea!

 
16. toukokuuta 2012 klo 9.06 , Blogger ia kirjoitti...

Piip! Halusin vaan sanoa (oonkohan sanonut tämän jo aikaisemminkin..?) että sullon visuaalisesti hurrjan herkullinen blogi :) Ja sitten se, että onko tuon yhden sävyn nimi todellakin "20 Maa Kurassa"? Mä hihittelin tuolle kuralle täällä keskenäni :D

 
16. toukokuuta 2012 klo 11.10 , Blogger Joanna kirjoitti...

Milla:
Itse sytyn noille tummille! :) (ruskea ja sininen)

ia:
Voih kiitos!! ♥ Ja MAA KUURASSA!!! :D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu