Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hey, Sailor!

keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Hey, Sailor!

Tänä kesänä puhalletaan tuulta purheisiin MACin uuden Hey, Sailor! -sarjan voimin. Sarjan meikit ovat saaneet inspiraationsa 40-luvun pin-up -tyttöjen vintage glamourista ja siitähän meikä tykkää! Näistä meikeistä saa täydelliset aseet vetää törkeän överiksi väreillä tahi pysytellä tutussa ja turvallisessa vanhan ajan glamourissa. Puhumattakaan tietysti itse pakkauksista, jotka on myös varustettu tutuin ja turvallisin merimiesraidoin sekä punaisin yksityiskohdin. Sarja julkaistiin viime viikolla ja niitä on saatavissa rajoitettu määrä, siis hopihopi!
Tää teema iskee muhun kyllä niin täysillä ettei oo tosikaan! Kesällä homman nimi on aina jahdeilla purjehtiminen, eksoottisiin paikkoihin matkustaminen ja Karibian auringon alla auringossa kylpeminen, niin siis jos olet vaikka julkkis tai rahantuloasi ei muutoin voi estää. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä että me taviksetkin emme voisi tuntea itseämme miljoonan euron arvoiseksi! Hey, Sailor! -sarjaan sisältyy näyttävän persikkaisia poskipunia, kimaltelevia puutereita, seilorinsinisiä luomivärejä sekä kynsilakkoja jotka kaikki avittavat vähän kanavoimaan Etelä-Ranskaa vaikka emme sinne itse pääsisikään!

(Huom. tässä vaiheessa on sopivaa pyyhkiä kuolaa rinnuksilta.)


Ohessa kuvia MACin tuotteista, joista saatte lukea arvioita lähitulevaisuudessa! Niistä siis raidalliset kuuluvat kyseiseen Hey, Sailor! -sarjaan! Aaaaa pääni ei kestä niin suloista niin värikästä niin siistiä aaaAAAAA TÄMÄ NAINEN YLI LAIDAN!!!

Tunnisteet: , ,

7 kommenttia:

30. toukokuuta 2012 klo 13.49 , Blogger Sonja kirjoitti...

oo nää iski täysillä! ihaniaaaaaa <3
fashionfriendsandfootball.blogspot.com

 
30. toukokuuta 2012 klo 14.04 , Blogger Henna kirjoitti...

kirjotat niin ihanasti aina! :D mut täälläki ilmottautuu toinen joka kiinnostu noista!

 
30. toukokuuta 2012 klo 14.59 , Blogger Peeta kirjoitti...

Nyt sait mutki innostumaan, mä haluan noita!! Apua tarviin meikkikoulua! Koitin laittaa turkoosia eyelineriä yks päivä mut se vaan tarttu yläluomeen inhottavasti vaikka olin pohjustanu kunnolla.. Ääks toi turkoosi silmämeikki ekassa kuvassa näytti ihanalta, ja olis tosi mielenkiintoista kokeilla semmosta. Yli laidan :---DD

 
31. toukokuuta 2012 klo 13.52 , Blogger Eeva kirjoitti...

Yksi Mac-teemameikkejen fani ilmoittautuu :D sääli, että tuosta sarjasta eniten himoitsemani tuotteet olivat jo stockalta loppu. Aina pitäisi päästä heti iskemään kiinni tuoreeltaan, nämä kun ei kauaa hyllyssä vanhene...

 
1. kesäkuuta 2012 klo 6.09 , Blogger Serafia kirjoitti...

Kävin Helsinkin Stockmannilla 24.5, eli silloin kun ne julkaisiin Amerikassa ja siten oletin, että samana päivänä Suomessa. Iso osa oli jo loppu silloin 24.5, oli kuulemma tullut myyntiin toukokuun alussa. Ruotsissakin oli jo 23.5 myynnissä. Harmittaa, koska jätin noi ostamatta Ruotsista, koska luulin saavani niitä vielä Hesasta silloin 24.5 kun tuo kokoelma piti julkaista. Jäin ilman kaikkea.

 
1. kesäkuuta 2012 klo 7.44 , Blogger Jasmin kirjoitti...

Oi onko edes vähän söpöjä nua pakkaukset! Olis ihanaa omistaa jotain noin värikkäitä meikkejä ;)

 
3. kesäkuuta 2012 klo 4.42 , Blogger Joanna kirjoitti...

Sonja:
Eikö!! AHOY!!♥

Henna:
Haha no kiva! :D Ja joo noista on helppo kiinnostua!♥

Peeta:
Hahah parka! Käytitkö nestemäistä vai kajaalia? No mä menin yli laidan!! :D

Eeva:
Eikä, harmi!! Joo nämä menee nopeasti. :/

Serafia:
Eikä. :(

Jasmin:
Noi raitapakkaukset on ylisöpöjä!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu