Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Piristyksiä.

maanantai 9. tammikuuta 2012

Piristyksiä.

Loma loppui tänään, arki alkoi ja rytmi palautui. Ulkona on hirveästi lunta, mikä tekee kaikesta paljon vaaleampaa. Sain vihdoin kaivaa karvalakkini hattukaapista sillä nyt sitä todella tarvitaan. Se on lempparini talvisin.


En henkilökohtaisesti pidä sellaisista blogeista, joissa vaan esitellään uusia ostoksia. Siis sillein, että ne on kaadettu sängylle ja otsikkona tyyliin "tämän päivän saldo", siis että selkeästi pointtina on se rahantuhlaus. Siksi yritän itsekin välttää sellaisia postauksia enkä esittele juuri ostettuja juttuja vaikka olisin niistä kuinka innoissani. Sitten kun vihdoin käytän niitä nin ne tulevat kyllä esille esimerkiksi päivän asujen muodossa.

(Näiden sanojen jälkeen on hyvä esitellä päivän ostokset.)

Toisaalta saatan olla vain katkera, sillä minulla ei ole juuri varaa shoppailla lähes ollenkaan. Säästölinja on se linja millä yritän pysyä jatkuvasti vaikka sitä rahaa palaakin. Yritän kuitenkin joka kuukausi ostaa itselleni edes vähän jotain pientä piristävää. Tänään kävin pyörimässä Uffissa ja Itäkeskuksessa muutenkin. Ehdin sittenkin nappaamaan jotain alelöytöjä vaikka olin jo luopunut toivosta.Vyöt - Second hand (UFF)
Lintupanta - Seppälä (olen himoinnut tätä ikuisuuden!!♥)
Niittipanta - Gina Tricot (ihastuin tähän kamalasti ja hintaa oli vain runsas euro!)
Lämpösuoja hiuksille - Biozell (vihdoin sain aikaiseksi ostaa tällaisen hiuspoloisilleni, olkaa ylpeitä!!)
Hattu - H&M (olen metsästänyt kaikkia kivoja hattuja halvalla ja tämä oli minusta hirviän suloinen!)

Että semmoisia löytöjä! Mitä mieltä te olette muuten noista (/näistä) ostospostauksista, joista puhuin?

Tunnisteet: , , , ,

9 kommenttia:

9. tammikuuta 2012 klo 11.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kivoja nuo ostospostaukset, koska eihän niitä joka päivä tulisi kuitenkaan :) muuten voitko esitellä vähän kameraas ku harkitsen samanlaista? :)

 
9. tammikuuta 2012 klo 12.02 , Anonymous tonkka kirjoitti...

heippa, mä olin se, joka kehui sitä msi-paitaa eilen! löysin sun blogiin natan kautta ja oon lueskellut nyt kaikki postaukset läpi. oot mahtavan oloinen mimmi ja jään seurailee blogias. :)

 
9. tammikuuta 2012 klo 12.05 , Blogger Joanna kirjoitti...

Ano:
Kameraesittelyä ei varmaankaan oo lähiaikoina tulossa koska mulla ei sen kummempia geareja ole, mutta jos tahdot kysyä jotain niin pistä vaikka sähköpostia joanna@johndoeweb.com! :)

tonkka:
wihiii, ihanaa!! :) uudet kasvot on aina tervetulleita!♥

 
9. tammikuuta 2012 klo 13.43 , Blogger Nukke kirjoitti...

iiihana hattu ♥

 
9. tammikuuta 2012 klo 14.02 , Blogger Peeta kirjoitti...

Meikän lempihattuhan se siellä kuikuilee :---)) Kyllä näitä "päivän ostoksia" on kiva välillä lueskella, kunhan ei kokoajan!

 
9. tammikuuta 2012 klo 14.08 , Blogger Joanna kirjoitti...

Nukke:
Jep, me likey! ♥

Peeta:
Ai toi on se sama, haha! :D Nyt sais femmalla ni kandee käydä ostaan varastoon siltä varalta että sun rakkaalle käy joskus jotain! Joo välillä on mustakin jees. :)

 
9. tammikuuta 2012 klo 22.57 , Blogger Annika kirjoitti...

Ihana tuo ensimmäinen kuva! :) Mun mielestä parhaat ostokset tulee aina tehtyä halvalla kirppiksellä, niistä ei koskaan tuu huono omatunto ja parhaassa tapauksessa löydökset on persoonallisia :)

 
10. tammikuuta 2012 klo 2.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mä tykkään näistä ostospostauksista, jos on löytänyt oikeasti jotain tosi tosi tosi jännää hyvällä hinnalla. samoin kirpparilöytöjä on kiva katsella.
mäkään en välitä sellaisista "päivän saldo" -postauksista, jos niitä tulee joka päivä, ja joissa on pointtina oikeasti vaan se rahantuhlaus, mutta toisinaan on oikein kiva nähdä minkälaisia ostoslöytöjä se kiva bloggaaja onkaan tehnyt. ehkä jotain perusteepaitaa ei tarvitse erikseen esitellä, mutta jos on löytänyt jotain vähän erikoisempaa tai jotain todella oman tyylistä, niin miksei niillekin voisi oman postauksensa pyhittää, vaikka löytö joskus myöhemmin näkyisikin päivän asu -postauksessa.
eli joku kultainen keskitie kai tässäkin asiassa - joka ikistä ostettua sukkaparia ei ehkä tartte esitellä, mutta kyllä sitä välillä voi ihan hyvin postailla jotain ekstrakivoja löytöjä. :)

 
10. tammikuuta 2012 klo 4.20 , Blogger Joanna kirjoitti...

Annika:
Kiitos paljon! :) Toi on totta ehdottomasti, hirveä ikävä kirppikselle kun ei oo tullu käytyä aikoihin! :(

Ano:
Joo jos on jotain mielenkiintosta niin tottakai! Esim. näistä ostoksista fiilasin noita vöitä ja hiusjuttuja, mutten todellakaan olisi esitellyt erikseen esimerkiksi tuota Nivean näyterasvaa. :D Enkä oikeastaan edes tuota lämpösuojaa. Kultainen keskitie nimenomaan!!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu