Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Perusteet

maanantai 2. tammikuuta 2012

Perusteet

Pikapäivitystä! Jokuinen aika sitten aloitin sarjan meikkauksen perusteita, johon tähän asti postatut aihealueet on listattu alle. Olen itse kaavaillut perusteisiin vielä ainakin tekoripsien käyttöä, silmien koon 'lavastamista' sekä meikkien ja meikkisiveltimien säilytystä, mutta tahtoisin nyt kysyä teiltä pitkästä aikaa uudestaan, että mitä te tahtoisitte 'oppia' täällä? 


Tunnisteet: ,

10 kommenttia:

3. tammikuuta 2012 klo 2.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi, mä haluisin oppii miten tehään eyelinerilla kunnolliset rajaukset, kun aina kun oon yrittäny niin niist on tullu vähän tönköt, suorat ja noh aivan kauheet. :-D Pystyisitkö tekee tämmösen? (:

 
3. tammikuuta 2012 klo 3.02 , Blogger Joanna kirjoitti...

Jooo tottakai! Tota oon kanssa miettinyt mutta on unohtunut! :)

 
3. tammikuuta 2012 klo 3.58 , Blogger Pohku kirjoitti...

Heippa!
Toivoisin vinkkejä kuinka peittää todella tummat silmänaluset : ) tää voi olla vähän haastava kun sulla ei ole tummia silmänalusia ( onnekas!) mut jos jotain vinkkejä voisit kertoa :)

 
3. tammikuuta 2012 klo 4.42 , Blogger Jasmin kirjoitti...

Silmien rajausta tosiaan ois kiva jos tulis asiaa :) Esimerkiks ois ihanaa koklata sellaista kissasilmä cleopatra henkistä meikkiä. Sellasta traagista mutta hyvän maun rajoissa :)

 
3. tammikuuta 2012 klo 9.12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kaikkia mahdollisia silmämeikkejä! ja hiusjuttuja, kampauksia, raudan käyttöä. kasvojen korostus ja varjostus, osaatko sellasesta kertoa? tummemmalla meikkivoiteella tai sitten jollain varjostuspuuterilla(?) ja valokynällä jne. ja lisää julkkismeikkiejä. jeeee riittääkö jo :D

 
3. tammikuuta 2012 klo 10.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

k-a-i-k-k-e-e!! oon oppinu sun opetuksista enemmä ku kaikista lukemistani naiste lehistä ja muista yhteesä :D

 
4. tammikuuta 2012 klo 0.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

joojoo, hyvältä kuulostaa! silmien koon lavastamisesta tuli mieleen se marilyn-tutoriaali, joka oli aivan ihana <3 siis niin loistava, huikeeta miten paljon vaivaa ja taustatyötä olit jaksanu tehä. kiitos siitä, mää tykkäsin. voisiko pyytää samanlaista vielä twiggy-versiona?
olet upea, kaunis, ihana ja aito, tykkään susta valtavasti <3 kiitos, kun olet olemassa.

 
4. tammikuuta 2012 klo 0.51 , Blogger Joanna kirjoitti...

Pohku:
Itseasiassa kyllä minulla on! :D Voisin perehtyä tähän paremmin ihan silleen oma lehmä ojassa...

Jasmin:
Sellasta vähän intensiivisempää ja vahvempaa? Joo ajattelin tehdä rajauksista kunnon postauksen koska rakastan niitä! :)

Anonyymi:
Aaaaah, ihanaa, juuri tällaisia kommentteja!! :D Varjostusta/korostusta sivusin jo hieman täällä ja täällä, mutta toki voisin tehdä asiasta omankin postauksensa! :) Keiden julkkisten meikit kiinnostaisi eniten? Ja millaisia meikkejä ja hiusjuttuja! JEEE!!

Anonyymi:
Oiiiii oikeasti? Superihanaa!!!♥ Kiva että on jotain hyötyäkin! :)

Anonyymi:
Hihii, kiva, että tykkäsit! Se oli kieltämättä yksi tähtihetkistäni. :D Mutta tosiaan olen huikea Marilyn-fani, joten kyseiset asiat löytyi jo pääkopasta valmiiksi. :) Voisin koittaa perehtyä Twiggyn saloihin ja postailla siitä! Siis mikälisikäli meinaat tätä klassikkomeikkiä? :) Kiitos paljon ihanasta kommentista!♥

 
4. tammikuuta 2012 klo 10.39 , Blogger Ninja kirjoitti...

Silmien erilaisia ja yksinkertaisia rajaustapoja kaipaa aina! Oon jo pitkään tahtonu ruveta päivittäiseen meikkiin lisäämään kevyen rajauksen, mutta en oo löytäny mitään yksinkertasta ohjetta D:

 
5. tammikuuta 2012 klo 10.45 , Blogger Joanna kirjoitti...

Ninja:
Ooh oukkei! Taitaapi siis näköjään olla rajaustuto ihan listan etupäässä! :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu