Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Päivä, jona unelmoin New Yorkista ja melkein hukuin Suvilahteen.

perjantai 13. tammikuuta 2012

Päivä, jona unelmoin New Yorkista ja melkein hukuin Suvilahteen.

Tapasin tänään ystävääni Teikkua pitkästä aikaa ja oli ihan hirveän hauska päivä! Käytiin ensin Suvilahdessa kävelyllä ja fiilistelemässä kameran kanssa. Sain koululta fisulinssin lainaan pariksi viikoksi joten joudutte nyt katselemaan kuvia fisulinssin läpi jonkin aikaa! 

Suvilahdesta suunnattiin takaisin Teikun luo teelle kun se asuu ihan Suvilahden vieressä. Fiilisteltiin New Yorkia ja Teikku antoi kauppavinkkejä koska se on asunut siellä jonkin aikaa. En tosin tiedä miksi, sillä minulla ei ole rahaa lähteä sinne tuskin koskaan lähiaikoina. Tosin tänään kyllä katseltiin halvimpia lentoja ja hotelleja. Nyt ainakin tiedän rahan säästämisen päämäärän, paljonko tarvitsisin, että sinne pääsisi. Ehkä joskus...

Teikku jakeli myös terveysvinkkejä, sillä minulla alkoi vuoden vaihteessa terveellinen vuosi 2012. Pyrin suureen ja kokonaisvaltaiseen elämäntapamuutokseen enkä esimerkiksi pelkästään mihinkään hetkittäiseen laihtumiseen. Olen pyrkinyt parantamaan unirytmiäni (ensimmäinen muutos; silmäpussien katoaminen!), syömään terveellisesti, liikkumaan enemmän ja olemaan onnellinen ihminen. Tahtoisin aloittaa kunnon urheilun, mutta toistaiseksi minulla ei ole varaa minkäänlaiseen järjestäytyneeseen urheiluharrastukseen. Tyydyn siis toistaiseksi lenkkeilyyn ja odotan rahallista ihmettä, joka johtaisi vaikkapa Elixialle.

Intopuhe New Yorkin shoppailumahdollisuuksista kantoi meidät lopulta keskustan alennusmyynteihin. Tarjonta ei ollut aivan niin kuin New Yorkissa ja oltiin tosi kiltisti, ei tuhlattu hirveästi rahaa ja ostettiin vain muutamia kivoja, piristäviä juttuja. Hyvä me! Tässä kuitenkin kuvia päivän asuja ajatellen.

Teikku: Takki - Only / Housut, Huivi ja Hanskat - H&M / Kengät - UGG / Laukku - DKNY


Löydettiin graffitiseinältä ruiskunalle, joka tahtoo, että kaikki kuolee.




Ja Teikun joululahja, rakkaus, ystävä ja ylpeyden aihe; Michael Korsin lompakko! Sinne mahtu sen iPhonekin! Oli tosin vähän outoa pitää lompakkoa korvalla ja puhua siihen...



Joanna: Huivi - Seppälä / Kynsikkäät - Seppälä (lasten osasto) / Farkut - Lindex / Kengät - Dinsko




Oon muuten niin rakastunut tuohon kynsilakkaan! Se on Models Ownin lakka sävyä Mushroom, ja olen tahtonut sen siitä asti kun luin kyseisen sävyn nimen lakkapullon pohjasta. Nyt sain vihdoin aikaiseksi ostaa sen! Siinä on ihana punertava vivahde violettiin tai johonkin sen tapaiseen.


Lähiaikojen teemavärini on talvipukeutumisessa näemmä selkeästi ollutkin harmaa! Harmaa kuulostaa hirven tylsältä väriltä, mutta se voi minusta tavallaan olla myös tosi kaunis ja puhdas, vaikka se nähdäänkin usein jotenkin valkoisen "likaisena" versiona.



Meinattiin lopuksi mm. hukkua Suvilahden  b e t o n i kentälle. En tiedä miksi tai miten.

Kiitos muuten mielipiteistänne tukanvärjäyksen suhteen! Taidan tällä hetkellä olla sen päätöksen kannalla, että värjään hiukseni mustaksi ensi kuun alussa ennen synttäreitäni. :)


Tunnisteet: , , , , , , , ,

5 kommenttia:

13. tammikuuta 2012 klo 11.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jee!! Ihania kuvia! Ihanat me ! <3

<3: Temppateikkunen

 
13. tammikuuta 2012 klo 12.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oot kyllä kuvankaunis ihminen:) tykkään tosi paljon sun blogista! onko sulla piilarit silmissä vai voiko noin ihanat nappisilmät olla oikeet?

 
13. tammikuuta 2012 klo 12.21 , Blogger Joanna kirjoitti...

Tepe:
Jeeeee!!!♥

Ano:
Voiii kiitos hirviästi, kiva että tykkäät! :) Ihan oikeat silmät on. :D

 
13. tammikuuta 2012 klo 12.26 , OpenID maryihmemaassa kirjoitti...

Ei munkaan mielestä harmaassa ole mitään vikaa. Terv. omistan melkein ainoastaan mustia, harmaita ja valkoisia vaatteita. Mitä mä sanoinkaan siitä mun värikkyydestä? :D

PS. Miks kaikissa muissa paikoissa pohjoismaissa on lunta paitsi täällä meillä Örebrossa? No periaatteessa ei kai pitäisi valitaa ikuisesta sykystä.. mutta mutta

 
13. tammikuuta 2012 klo 12.34 , Blogger Joanna kirjoitti...

maryihmemaassa:
Jeee! :D Harmaa FTW! sYKSY ON IHANA, NAUTI!♥ Mutta toisaalta ymmärrän! Itse en kestäisi ilman kaikkia neljää vuodenaikaa. :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu