Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Semi smokey eyes.

sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Semi smokey eyes.

Koin viikonloppuna ihmeparantumisen ja lähdin kaverin kanssa 'parille.' Teki mieli pitkästä aikaa meikata vähän tummemmat silmät joten tein tämmöisen vähän smokey eyesia jäljittelevän meikin. Huulia ei näy, mutta niissä tietenkin mahdollisimman nude huulipuuna. Kannattaa aina korostaa joko silmiä tai huulia, ei molempia!  1. Alla vähän kaavakuvaa meikin teosta. Eli valkoista kulmaluulle ja silmän sisänurkkaan, keskiharmaan sävyjä liikkuvalle luomelle sekä vähän alaluomelle ja mustaa alaluomelle sekä luomivakoon. Häivytin mustaa myös varovasti ulommaisesta silmäkulmasta kissamaisesti ylöspäin. Mustan ja vaalean rajaa voi vielä häivyttää vaalean harmaalla.
  2. Eyelinerilla mustat rajaukset yläluomelle alkaen aivan sisänurkasta asti, rajauksen voi tehdä siiven kanssa tai ilman, itse tein kanssa. Käytössä oli geelieyelineri sillä se on tummuussävyltään kaikkein intensiivisin.
  3. Vesirajalle myös mustaa kajaalia.
  4. Tekoripsien puolikkaat vaaleanpunaisten viivojen merkitsemiin kohtiin silmän ulkonurkkaan. Ripsarilla viimeistellään sekä ylä- että alaripset! Volá!Tunnisteet: , , , , ,

5 kommenttia:

4. joulukuuta 2011 klo 3.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ooh, pakko kokeilla tollasia! (vaikka luultavasti epäonnistun) Onko sulla muuten kulmissa sitä wet n' wildin kulmakarva-asiaa?

 
4. joulukuuta 2011 klo 6.34 , Blogger Joanna kirjoitti...

Kannattaa kokeilla, vain tekemällä oppii! :) Haastavinta on ehkä, ettei vedä ihan överiksi, itse vedin ainakin ensin vahingossa tummalla melkein kulmakarvoihin asti kun varjostin niin huolella, mutta sitten sain onneksi pelastettua kun pyyhin pumpulilla kulmaluulta turhat pois. :) Ja joo, kulmissa on juuri sitä! En nykyään muuta käytäkään!

 
4. joulukuuta 2011 klo 6.49 , Blogger R kirjoitti...

Nää sun meikkijuttus on aina niin ihania! :)
Ja upeat kuvat, joka kerta.<3

Ostin muuten sen wet'n wildin cover all -paletin, ja toimii! Eli kiitos vinkistä!

 
4. joulukuuta 2011 klo 6.56 , Blogger Joanna kirjoitti...

Ihana kuulla, että tykkäät! Ja kiva, että Cover All oli success myös. :)

 
4. joulukuuta 2011 klo 13.44 , Blogger Jenni kirjoitti...

Tätä voisi kyllä testata huomisiin pikkujouluihin! :) Haasteena tosin saada siitä juuri oikeanlainen eikä liian överi :D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu